بسیاری از کاربران خانگی لپ‌تاپ را برای تماشای فیلم یا عکس خریداری می‌کنند. به همین دلیل اهمیت کارت گرافیک و صفحه‌نمایش در این لپ‌تاپ‌ها بسیار زیاد است. البته کاربرد لپ‌تاپ مالتی مدیا به همین موضوع ختم نمی‌شود. 

تعریف یک لپ‌تاپ برای یک کاربرد خاص باعث می‌شود که طراحان و سازندگان آن اقدام به قوی سازی بخش‌هایی از لپ‌تاپ کنند که بیشترین استفاده را در آن کاربرد دارد. به‌عنوان‌مثال در لپ‌تاپ‌های مهندسی بخصوص مهندسین معماری و مکانیک قدرت پردازش پردازنده مرکزی اهمیت بسیاری دارد. چراکه مهندسین عموماً برنامه‌های سنگینی را روی آن‌ها اجرا می‌کنند که هر لپ تاپی قابلیت توانایی انجام آن را ندارد. در لپ‌تاپ‌های مالتی مدیا رزولوشن صفحه‌ نمایش و اندازه آن، کیفیت صدا، قدرت پردازش گرافیکی و قدرت کارت گرافیک دارای اهمیت بالایی است. اگر از برنامه‌های ویرایش عکس و فیلم نظیر نرم‌افزارهای فتوشاپ استفاده می‌کنید، قدرت پردازش پردازنده مرکزی و میزان حافظه رم نیز اهمیت پیدا می‌کند.

در ساخت این‌گونه لپ‌تاپ‌ها پلاستیک با کیفیت و فلزات مختلف کاربرد زیادی داشته و عمدتاً از زیبایی قابل قبولی برخوردار هستند. سخت‌ افزار داخلی لپ‌تاپ‌ های مالتی مدیا نیز دارای کیفیت بالایی بوده و کانفیگ‌های قدرتمندی دارد. اگر یک لپ‌تاپ مالتی مدیا را برای نیاز خود مناسب تشخیص داده‌اید، بهتر است خود را برای تحمل وزن حدود 2 کیلوگرمی آن آماده کنید. 

شاید این سوال برای خریداران لپ تاپ همیشه پیش بیاید که لپ تاپی خریداری کنم که برای سال های متمادی از آن استفاده کنم! اما همواره به این نکته توجه داشته باشید که نمی توان جلوی تکنولوژی و علم را گرفت! دست­کم برای موبایل خودتان بعد از حدود 5 سال اتفاق خواهد افتاد که به فکر تعویض آن بیافتید. پس همیشه برای خرید یک لپ تاپ برای 5 سال آینده خودتان برنامه ریزی کنید و مناسب ترین را انتخاب نمایید.

خوشحال میشویم که دیدگاه های شما را ببینیم.